Få bekvemligheden fra forretningerne i din private bolig med 3 faset strømskinner

Høns i haven er det aller bedste (foto: lavprisdyrehandel.dk)

De mennesker som arbejder i detailbranchen kender det med at have 3 faset strømskinner til ledning af strømmen til lamperne som dette eksempel fra global trac. Det bevirker at man kan tænde/slukke for primærkredsløbet og sekundært samt tertiært kredsløb. Det betyder man nemt kan have forskellige zoner tilknyttet samme kontakt og flere forskellige muligheder med lyset.

For det er ikke kun i butikkerne at lyset er blevet en del af indretningen. Belysning er i dag en del af privatboligens indretning og er en måde du skiller dig ud fra mæng1den på. For belysning kan skabe fokus på en anderledes måde og fremhæve ting i hjemmet som man normalvis ikke fremhæver. Dernæst kan man hvis man bruger 3 faset strømskinner nemt kontrollere lyset i sit hjem og eksempelvis have samme ledninger til et hjemmeprogram, et natprogram og et ”ikke hjemme program”.

Spar penge med en 3 faset strømskinne

En 3 faset strømskinne kan lyde som en stor udskrivning i et privathjem men sådan behøver det ikke at være eller at føltes. For ved at have mulighed for at kontrollere strømmen i samme kredsløb på forskellige måder så er der mulighed for nemt at spare penge. Eksempelvis kan du have en indstilling til når du ikke er hjemme. Så er det kun udelyset og de synlige lys som kan ses ved vejen der er tændt. Det gør at andet lys er slukket når du ikke er der og dermed sparer du penge på strøm. På samme måde kan du lave et ”våge” kredsløb så det kun er det mest nødvendige lys der er tændt om eksempelvis natten. For dem med børn ved at der skal være lidt lys til at finde vej til mor og fars seng eller til en tur på toilettet. Det sidste kredsløb kan man bruge til at tænde for lyset i hele huset af en omgang. Så når man kommer hjem så ”tændes” hele hjemmet. Det giver en hurtig hjemlig følelse.

Vær grøn og spar penge samtidigt

Valget af en 3 faset løsning kan være et rigtig kinder æg for den rigtige. For det første kan du skabe et unikt hjem og bruge lyset til at fremhæve specielle facetter af indretningen. Dernæst kan du på en nem måde spare penge ved at kun at bruge det lys som er nødvendigt. I forlængelsen af besparelsen så bidrager du også til at nedbringe Co2.

Derudover så minimerer du risikoen for ubudne gæster i dit hjem hvis du sikrer det med lys når du ikke er hjem. Det er en billig og effektiv måde at nedbringe risikoen. Så udgiften til en 3 faset skinne kan hurtigt tjenes ind igen, så der er næsten ingen undskyldning for ikke at anskaffe en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*