Hjælp din kat af med lopper – simpelt, let og ufarligt

loppemidler

loppemidler til din kat (billigdyrehandel.dk)

Det er aldrig sjovt for nogen at lide af ekstrem kløe, som katte oplever det, når de bliver bidt af lopper og flåter. Specielt lopperne er svære at bekæmpe, idet de formerer sig i hast og er svære at finde. Lopper lægger utroligt mange æg og kan i sin korte levetid, nå op på at lægge over 3000 æg. Disse æg kan let ligge i dvale i flere måneder og klække, ved en enkelt rystelse. Herefter vil larven søge tilflugt i små afkroge indtil den forpupper sig til at blive en voksen loppe. Uden en effektiv bekæmpelse af lopper, kan du meget hurtigt være invaderet af de uvelkomne kræ. 

Bekæmp lopper hos din kat effektivt

Det hidtil mest effektive loppemiddel er en spray fra Frontline Combo Vet. Den er så effektiv at den ikke må kombineres med andre loppemidler. Sprayen fordeles ud i kattens pels og dræber lopper og flåter ved første kontakt. Den beskytter mod lopper i op til 8 uger, flåter op til 4 uger.

Pipetterne beskytter mod lopper og flåter i op til 4 uger og sprøjtes i kattens nakkeskind, et sted, hvor katten ikke selv kan slikke. Præparatet, som indeholder loppegiften, fordeles ud i huden og dræber idet insektet bider.

Pillerne fra CapStar Vet er et effektivt forebyggende middel, hvis katten er voldsomt angrebet af lopperne. Alle lopper, der bider inden for 24 timer fra pillens indtagelse dør af forgiftning, da præparatet optages i blodet.

Et effektivt loppehalsbånd finder man stort set alle steder og forhindrer lopper og flåter i at tage bopæl på din kat. Halsbåndet har en behagelig citronduft, men for lopper og flåter, er det en umådelig stank, som gør at de næppe har lyst til at nærme sig stanken. Din kat kan således gå frit rundt uden for uden at få ubudne gæster med hjem.

Loppeshampoo er også en meget effektiv forebyggende process, som frigører alle æg og larver. Derved hindrer du nye lopper i at klække, og du kan nu påbegynde bekæmpelsen af de voksne lopper.

Se hvordan du bekæmper lopper på din kat her

2 Comments

    hund tynd mave – giv din hund den rette behandling mod diarré

    […] Hjælp din kat af med lopper – simpelt, let og ufarligt […]

    Få tryghed og sikkerhed med et flot kattetegn

    […] Hjælp din kat af med lopper – simpelt, let og ufarligt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*